Speciaal Maatwerk

Armatuur (Portiek – Galerijverlichting) ombouwen naar LED
Armaturen met verouderde elektronica en lichtbronnen verbruiken meer energie dan nodig is. Met LED modules van Allure Verlichting kan flink bespaard worden op energie. Groot, klein, rond of vierkant; er is altijd een geschikte LED module voor uw armatuur.
Ervaringen hebben geleerd dat de origineel aanwezige PL lichtbron en bijbehorende elektronica, door de jaren heen behoorlijk verouderen, waardoor de frequentie van storingen en noodzakelijke remplace toenemen. Door ombouw van het solide armatuur naar led kan het armatuur nog jaren lang dienst doen. Goed voor energieverbruik, de onderhoudskosten en het milieu.

Wij hebben verschillende LED componenten in ons assortiment, die ideaal zijn voor uw bestaande armaturen om te bouwen naar LED. Zo kunnen de bestaande armaturen behouden blijven, terwijl het energieverbruik drastisch omlaag gaat. De kwaliteitsproducten van Allure verlichting hebben een zeer lange levensduur. Dit betekent dat u niet alleen op energie bespaart, maar ook op onderhoudskosten.

Welke lichtbronnen kan ik vervangen door LED?
Onze LED modules kunnen vrijwel alle conventionele lichtbronnen vervangen. De producten in ons assortiment hebben een zeer groot bereik qua lichtopbrengst. In combinatie met de juiste LED driver haalt u het optimale uit uw armatuur.
Hoe gaan we te werk: Het bestaande binnenwerk met daarin de PL of PLC lichtbron, VSA en condensator eenvoudig demonteren en de nieuwe montageplaat incl. de gemonteerde driver met LED en met de juiste montage gaten weer monteren.

Armatuur met noodverlichting
Voor armaturen met ingebouwde noodverlichting hebben wij verschillende alternatieven met LED. Zo zijn er bijvoorbeeld LED modules met geïntegreerde LED’s voor noodverlichting, dit bespaart ruimte in het armatuur en is gemakkelijk te installeren.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of advies over het ombouwen van uw bestaande armatuur naar LED?
Wij adviseren u graag over de juiste LED module(s) en LED driver voor uw armatuur.
Neem contact met ons op via 0546-579005 of stuur een e-mail naar info@allureverlichting.nl. Wij helpen u graag verder!